Followers

♥Miss Domo And Mr.DOmo♥

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 17 June 2011

paloi ku ka???

Eyh blog! mlm tok ku cta sal KEPALOIAN KU! aku tadik mok msj afi,tang ttba nya eply mdh tok,ko cri spe sbnornye??ahhaha...kelate rupe nyo! ahhaha....kak yea aku mdh,msj syg jum bie,,boh mok bulak syg!...dkyea ku mdh,dtng gk di eply nya,Eyh!ko nie nak msj sapo sbnornyE??hahahakat cia lah dh kantoi aku tok slh number!! check ku balit num afi yea,pa duhal num afi blkng 0527.p nok ku msj tok 0257! hahaha!!!malu ku!dhlah makey syg2 gk yea!!!eee!!!malu nye i!!! >.< skali skala orng mdh!!

♥Love Letter ♥

askm! mok tauk x pa meq owng mlh tyme BI tek??hah! meq owng mlh Love Letter!! hahah! 1st meq owng xmok bab Cikgu soh tulis Love Letter yea orng nok lam klas 1D... trkejut lah meq owng CIkgu mdh dkyea!! alu meq owng mujuk-mujuk cikgu,alu dpt! yeah! CIkgu mdh,nya brik Kelongaran Untuk meq owng tulis Letter LOve yea orng luar! bukan Orng klas 1D! hahah...T.Y teacher!

Secondly,start nulis lah aque tok ! dah tulis address,Dear gk..aku xtauk mok Dear cpa??first ku mk ku mok tulis DEAR AFI<p,cikgu mdh,msti ada klass...yea ku sdih...*boh mrh k Afi*aku trfikir lah tek,aku tulis jak lah nma Abg angkat aku.. AZEIZUL 2G...just abg angkat..x lbih pun...yea pun main2 jak..bukannya bbna pun..aku syg afi lah! tulis lah ku DEAR AZEIZUL 2G...adoe2...gla2..

dah tulis pa suma,lastly,aku tulis,I JUST WANT YOU TO KNOW,I WRITE THIS LETTER BCOZ MY TEACHER WANT IT.. ahhaha.... < -- ngumpat cikgu gk yea! hahah.... klah..ku chaw lok BLOG! bye!

Thursday, 16 June 2011

Sdih Glak !!

Hey Blog..mok tauk x knk aque sdih??aque sdih bab My Brother Irpan will go to KL..nya g KL bab mok smbung blajar kat KTAC(KOLEJ TEKNOLOGI ANTARABANSA CYBERNETCIS)...Mama aku g Kampung..Papa aku mok G kja..kakak aku blom balit...twew! !! Sorang2 jak...aku pagi tok knak gastrik!mok mkn pun x da slera sa...dak nya pegi Kol (9.30)...baruk jak dak nya mok g,wndu sa kue eyh!bab,aku tok xpnh brjauhan ngan mama or family aku kdrik..mun meq orng mok g kampung,msty satu family g...tok x,bab aku ngan akak aku gk skoOl..haiyoyo...nangis lam bilit jak tdik tyme abg n mama aku pegi.. :-( syg ku n gan dak nya  eyh!aku arap dak nye g dngn Selamat..n ku arap abg aku brjaya...Aque arap mama aku g kampung dngn selamat juak.. Amin.. ;-( kalh..cmpey ctok jak.... askm...

Tuesday, 14 June 2011

Baru Mlh Sbnarnya...

eyh2..!!! Aku tok bruk jak mlh BLOG baru..bab,BLOG ku dlok yea,cacat lue! Xpat bkk...SANINEYH!! hahahha!!p,xpa2..aku mlh brapa BLOG pun,xda orng nak mrh nak??Sapa suro xpat bkk blog yea..ssh payah jak ku mlh dlok yea...Kck2 dah pun,agk juak xpat bkk...MA DE'!! <- - - CINA LAH TEK..
Haha..kue xksah...BLOG yea just mnaip,luahkan prasaan kta jak nak??nok xpuas,engkah lam BLOG,nok ska,Engkah lam BLOG,Blh di katakan Suma bnda nok trjadi ngan kta hari2 bhe...oklah..aku bnyk gk mok UPDATE tok..bukan kau sorang jak mok ku tulis!! weekkkkk !! :P <--- Jaik jak upa!! kakakakakak!!!
Asalamuaalaikum Warahmatullah... Peace Yow!!

♥20.05.2011... First Day ngan Hanafi...♥

Hey hey you you blog blog!!! now! mieydah mok cta sal Mr.DOmo...ehhe! aku tggh nya MR.domo...hehe..entah lah knak..hehe..wait wait! ada gk..xkan lah ku mok post sependek yea?/ hehe/// now! i IS RELATIONSHIP WITH MR.DOMO!!! hehe.. i love alu lah ku xnmpk laki nok ska ngan aku slama tok..nya syg ngan aku n cinta aku,p aku x nmpk suma yea! ko knak mieydah?? ko buta kah pa??dpn2 mata gk yea  ko xnmpk!! haha.. ehhh! aku nmpk computer jak tok..x nmpk pa2..
ahhaha paloi2... hahah... i love you so much dear Mr.DOmo.. ktk tauk psl meq,ktk phm meq..p,nok ssh nya,taq jaoh lah dear..p,xpa! i love you...p,ada part ku xska lah..nya tok,ska kae2...huh!ya jak ku xska..plis lah..boh crik hal gk..